amy's FotoPage

By: amy zamilah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-May-2009 16:17 Email | Share | | Bookmark
model wanabe

 
 
 
View all 6 photos...
oklah...malam ni tak nak citer panjang lebar cuma nak upload pic daku menggayakan tudung jer...look and see hah!!! ...kelakar jer kan...


Tuesday, 26-May-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
langkawi ppn,ns

kat makam mahsuri
dpn umah mahsuri
kat dapur umah mahsuri
View all 32 photos...
salam......takde cite2 menarik lah lately...oklah nak citer masa kitaorang gi langkawi trip PPN,NS taun lepas ...(weiiii...taun lepas nyer pics baru nak kasi show off ke)...aku tak kira nak share gak ngan korang huhuuhuh!!! best lah gi..yelah sume jadi bujang r...trip ni takleh bawak family gi...staff2 ajer yg pergi...yg best sana dpt naik gunung mat chinchang lah(tul ke eja ni???) ..nek cable car...aku rasa lagi trill daripada naik cable car kat genting lah weiii..nak2 masa sampai kemuncak tuh..macam2 doa yang kitaorang baca...aku naik 4 orang jer (pn zura(miss u pn zura(pegawai),aku,pn lin(pegawai daku) and ida) 2 lagi mat saleh mana ntah..kecut2 perut sume ...tapi paling salute ngan kak dida lah..masa tu dia tgh peknen 6 bln kot...berani dia nek lagi...cayalah kak dida!!! but yg paling best skali pergi shopping r ...tak cukup2 tangan nak bawak balik barang...of course lah chocolate...memang murah2 gila kat sana....then pergi mana lagi yek..almaklumlah taun lepas ounyer citer baru nak citer hari ni...ahah!! pergi makam mahsuri lah...actually aku datang langkawi ni dah dua kali dh...dolu2 ngan family daku....dah lama gak lah....so banyak perubahan dh dia buat kat makam nih...sesat2 gak lah...nak kuar tu arah mana ntah..dolu2 exit dia cam senang jer...ntah lah...apa yang penting seb baik sumpahan mahsuri tuh dh cukup tuk tujuh keturunan...kot tak cam padang jarak padang terkukur lah gamaknyer...aha!! lagi satu citer yg paling best tuk kita ingat ...malam hari kedua tuh..kunun2 nyer nak buat speciallah..makan malam kitaorang kat satu tempat yg memboleh kita naik speed boat saje tuk sampai kat situ...masa pergi tu oklah..hari siang lagi....makan pun special lah...nama tempat tu dh tak ingat dh...thenmasa balik tuh memang trill gila lah...staff PPN sume yg pergi dlm 40 org jer ..kita booking 3 speed boat..satu boat tuh leh isi 10-13 orang shj...nak jadikan cerita boat yg pertama dah lps dgn kapasiti 8 orang shj(boat en halim lah tu)...boat yg kedua tuh dh ada 13 orang mmg oklah..then dkt boat kitaorang kapasiti nyer mmg dh overload gila...sampai budak yg bawak boat tu kata kita tawakal jer lah..coz nak patah semula kat tempat tuh mmg makan masa n jauh jgk lah......apa lagi tawakal gila 2 jer...antara selamat dgn tak selamat jer...mmg cuak n kelakar gila lah bila kenangkan balik weiii...tu lah nk makan tempat yg pelik2 lagi...tapi sempat lah kitaorg bagi ikan2 pari makan kat situ...LANGKAWI WITH LOVE...banyak tul kenangan yg trill2 kat situ


Wednesday, 20-May-2009 07:13 Email | Share | | Bookmark
gi makan2 kek CHENGHO,Wangsa Maju

DD n rin
daku n hubby
kitaorang ngan apek chengho
View all 9 photos...
salam...entry potang nih nak citer pasal kitaorang gi makan2 kek Chengho, Kodai Amy Search kek Wangsa Maju perginyer dh lama tapi baru nak citer2 hah!!!nak citer r...tempat dia best(CHINESE RESTAURANT)...murah pun murah jer...mesti korang yg duk KL tu dh pergi kot...itu pun kebetulan pergi umah anak saudara hubby ku kat FRIM tu yang ajak derang gi makan2 kat situ...kot tak bila lagi nak gi cam aku yg jauh nih yg sesekala jer gi KL ni begitulah excited bila dpt gi situ dengan harapan dapat lah jumpa abg angkat hubbyku(iktiraf sendiri oleh en zuzaily bin akob) memang pun hubby ku memang minat gila2 ngan Amy nih...dari dia bujang2 lagi...agaknya tu lah sebab cari bini pun nama AMY gak ....ahakkkksssss!!!! ...tapi amatlah kucewa lakiku..BATANG IDUNG amy (bukan aku tau AMY SEARCH) pun tak nampak.....yelah...agaknyer malam tu dia bz lah kot..kenkadang derang yg selalu makan kat situ kata selalu gak dia dtg malam2 duk kat kaunter tu..agaknyer nak tengok bape income masuk malam tu kot...heheheheh...cubalah korang try sape2 yang belum gi tu


Tuesday, 19-May-2009 07:19 Email | Share | | Bookmark
siasat jangan tak siasat......

sarang kojo kek somban
samalah juer...
form banci
View all 15 photos...
salam sume.....entry for today ialah nak citer pasal keje aku ni (BANCIAN)...kerja baru nih memang seronok sangat2 coz kena buat kerja2 field kan...tu yang aku paling suka sebenarnya kalau dulu asyik tengok nombor2 jer sampai naik juling2 mata..but now len bidang sikit jer... tapi still kena kira2 jugaklah kerja yang ini banyak kena main perasaan skit...ehsan kena lebih...kami (3 orang) Boss,aku dan collegue aku sorang ni memang ditugaskan untuk handle @update semua data daripada semua agency atau dengan kata lain merangka hasil daripada bancian tuk unit kemiskinan satu N9.. unit ni adalah unit baru kat seremban ni...tapi office kita banyak bagi bantuan yang lebih kepada projek2 infra. jer...cth bina baru rumah@baik pulih rumah dan projek2 ternak kambing/lembu/ayam dan pelihara ikan ...itu semua nak bagi derang leh menjana pendapatan...kalau segi duit bantuan tu biasanye JKM dan MAINS dan beberapa agency lain yang akan pantau...moral nya kat sini aku nak citer kita menyelami hati2 orang yang tak berkemampuan macam gini..kalo kita selalu cakap kita susah.. ada orang yang lagi susah daripada kita...dengan ekonomi sekarang yang tak berapa ok ni...cuba kita bayangkan macamana derang hidup dengan pendapatan derang yang ciput tu kan kan!!!


Monday, 18-May-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
happy2 kat apartment SUK PD

udin d encem boy
PD
anak2 menakan
View all 13 photos...
salam..entry ni plak masa kitaorang gi apartment SUK kat PD ni ha (2 hari 1 malam jer)..tempat ni ok gak lah..tempat orang2 SUK selalu buat course...tempat ni sunyi skit but privacy babe....asalkan derang sume happy2 kat sini...leh jumpa adik2 lain coz weekday asyik keje jer..so ambik lah peluang bercuti kat sini walaupun dokek yo...janji ati mak happy dik nun!!!tgk lah budak2 tu dari pagi smpi t/hari memain kat situ..malam tu kitaorang buat BBQ..masak2....bestttttttt...nati nak booking lagi r


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net